Logo
0761.054.651
Denisipari Foraje Puturi .RO
Adevaratii specialisti in foraje puturi
Home Servicii foraje puturi Foraje puturi industriale

Foraje puturi industriale

Pentru lucrari de foraje puturi si denisipari sunati la 0761.054.651. Doar pentru lucrari de curatare si adanciri fantani sunati la 0753.684.196.
Review-uri 0.0 (0 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)

Foraje puturi industriale


Una dintre activitatile de profil ale firmei de foraje puturi, este serviciul de foraje puturi industriale sau de mare randament (de inalta performanta) pentru apa. Debitul (productivitatea) unor astfel de puturi poate ajunge la 150 m³/ora. Daca ai nevoie sa furnizezi apa unui pat de gradina, unei cabane, unui sat, unei zone rezidentiale, unui oras sau productie industriala, firma de foraje puturi industriale te poate ajuta sa rezolvi aceasta problema. Expertii vor analiza situatia hidrogeologica din zona ta, vor selecta acviferele adecvate, vor fora numarul necesar de puturi pentru a-ti rezolva problema si, de asemenea, vor ajuta la obtinerea licentei de utilizare a subsolului.

Se recurge la forarea puturilor industriale atunci cand este nevoie de volume mari de resurse de apa. Se disting prin performanta ridicata, durata lunga de viata, precum si adancime si diametru mare. Aceasta metoda de obtinere a resurselor va fi interesanta pentru obiectele cu un nivel ridicat de cerere de apa: intreprinderi horticole si agricole, sate de cabane, intreprinderi agricole, fabrici etc. Expertii vor lua in considerare caracteristicile sondelor de mare randament impreuna cu specialistii.


Foraje puturi industriale - Modalitati


Alegerea tehnologiei de aprofundare depinde de multi factori. In primul rand, se face o evaluare a localizarii si adancimii acviferului principal, se efectueaza o analiza a solului in aceasta zona, dupa care se determina metoda adecvata de forare a unui put industrial.

Metoda presupune utilizarea unei instalatii dotate cu un melc special, care ridica solul de la adancime la suprafata. Tehnica este potrivita pentru adancirea in roci moi pana la un nivel de cel mult 50 de metri;
Rotativ. Adancirea se realizeaza folosind o dalta, care este antrenata de un rotor. Tehnologia poate fi folosita pentru extragerea apei din acvifere adanci si chiar din pamant stancos.

Forajul rotativ are cea mai mare eficienta si este potrivit pentru realizarea puturilor industriale de mare adancime. Pentru forarea rotativa a unui put industrial, se foloseste un foraj cu o garnitura de foraj mobila. Este un sistem de conducte pe care este montat un palan, care coboara si ridica garnitura de foraj.

Forajul unui put industrial este necesar atunci cand exista o mare nevoie de resurse de apa, deoarece se caracterizeaza printr-un grad ridicat de pierdere de apa. Debitul unui put industrial poate fi egal cu randamentul de apa al mai multor surse pentru nevoile casnice. Prin urmare, amenajarea puturilor industriale este relevanta pentru urmatoarele obiecte: asezari de cabane, facilitati industriale, complexe agricole.

Foraje puturi, Firme de foraj puturi apa, Foraj puturi apa, Kit foraj put, Foraje puturi 100m, Foraj apa, Cost foraj pompa caldura
Doar in luna Mai ai denisiparea putului GRATUIT pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare