Logo
0761.054.651
Denisipari Foraje Puturi .RO
Adevaratii specialisti in foraje puturi
Home Servicii foraje puturi Foraje puturi de medie adancime

Foraje puturi de medie adancime

Pentru lucrari de foraje puturi si denisipari sunati la 0761.054.651. Doar pentru lucrari de curatare si adanciri fantani sunati la 0753.684.196.
Review-uri 0.0 (0 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)

Avantajele forajelor de puturi de medie adancime


Oricine se poate bucura de apa din surse subterane existente pe proprietatea sa dupa bunul plac. In acest sens, noi iti putem oferi o cantitate ampla de apa pe care o poti folosi dupa bunul plac. Multe persoane au apelat la noi pentru ca au optat pentru constructia de foraje puturi de medie adancime deoarece este o solutie alternativa de economisire. Dar asta nu este tot, acest sistem de foraje puturi de medie adancime au si multe alte avantaje.


Foraj comparativ cu alte sisteme de captare a apei


Forarea este un proces de construire rapida a unei fantani cu mare usurinta in comparatie cu fantanile sapate manual. Spre deosebire de alte fantani de apa, forarea de puturi de medie adancime face posibila captarea apei direct din raurile subterane sau apele subterane izolate si adanci. Este posibil sa gasim o sursa de apa, indiferent de adancimea structurii. Forajul poate atinge maxim 100 de metri adancime. In acest sens, este, prin urmare, mai putin vulnerabil la secete, spre deosebire de alte puturi care pot sa nu produca suficienta apa. Comparativ cu o structura traditionala, prezinta un castig de presiune mai mare, deoarece debitul orar este mai mare. Punctul sau forte consta, de asemenea, in stabilitatea fluxului de apa pe tot parcursul anului.


Avantajul pentru proprietari


Daca nu esti multumit de performanta fantanii tale traditionale, construirea unui foraj de puturi de medie adancime este o alternativa atractiva. Forajul este mai sigur si apa extrasa nu contine clor sau alte substante chimice, deoarece provine direct din subsol. Datorita forajului, este posibil sa aveti acces rapid si usor la apa potabila. In functie de debitul orar al forajului, care variaza intre 2 si 3 m3 pe ora, un foraj de apa poate satisface toate nevoile de apa menajere ale unei gospodarii. Usor de utilizat, apa poate fi astfel transportata in toata casa printr-un sistem specific si independent. Este, de asemenea, cea mai buna solutie pentru a avea apa suplimentara pentru anumite utilizari, cum ar fi gradinaritul si ingrijirea gazonului.


Din punct de vedere al „intretinerii”


Puturile de adancime medie forate necesita putina intretinere, spre deosebire de fantanile traditionale. Este usor de intretinut si nu necesita mult timp, materiale speciale sau bani. Doar o observare vizuala a apei se face in fiecare saptamana, pentru a detecta orice deteriorare a calitatii apei datorata fie degradarii structurii, fie naturii apei. Pentru a ucide bacteriile si mineralele care se incorporeaza in foraj, sterilizarea structurii se va face doar o data pe an. Dar un test de apa de put ar trebui facut cel putin de doua ori pe an. Debitul de apa si nivelul acesteia sunt evaluate la fiecare 3 pana la 5 ani, respectiv cu un contor si o sonda piezometrica. Curatarea totala a forajului se face, de asemenea, numai la fiecare 5 ani.


Din punct de vedere al „costului”


Construirea de foraje puturi de medie adancime pe propriul teren necesita un buget mai mult sau mai putin important. Cu toate acestea, costul depinde foarte mult de tipul de teren, de adancimea de atins si de diametrul gaurii.

-
Doar in luna Februarie ai denisiparea putului GRATUIT pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare