Logo
0761.054.651
Denisipari Foraje Puturi .RO
Adevaratii specialisti in foraje puturi
Home Servicii foraje puturi Foraje pompe de caldura

Foraje pompe de caldura

Pentru lucrari de foraje puturi si denisipari sunati la 0761.054.651. Doar pentru lucrari de curatare si adanciri fantani sunati la 0753.684.196.
Review-uri 0.0 (0 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)

Foraje pompe de caldura


Forajul pentru pompele de caldura se realizeaza cu echipamente de inalta calitate. Lucrarea de foraje pompe de caldura se efectueaza pentru instalarea ulterioara a unei sonde geotermale si a unei pompe de caldura. Un astfel de sistem poate furniza caldura unei case private, unei ferme, unei intreprinderi. Echipamentele inovatoare in industria energiei electrice, ofera posibilitatea de a folosi pompe de caldura si economisesc gazele de pana la 3-4 ori comparativ cu centralele pe gaz. Instalatiile de dimensiuni mici pentru forarea puturilor pentru pompe de caldura pe care le folosim in munca noastra, au o serie de avantaje si sunt la pretul minim. De asemenea, sunt utile in locuri greu accesibile fara a dauna peisajului.


Foraje puturi pentru pompe de caldura si surse geotermale


Forajul geotermal este efectuat pentru instalarea ulterioara a unei sonde geotermale si a unei pompe de caldura. Un astfel de sistem unic de incalzire, poate furniza caldura unei ferme, intreprinderi, case private (aproape gratuit pana la 75% din necesarul de caldura al instalatiei). Specialistii in foraje pompe de caldura evalueaza sectiunile geologice care se afla la locul de foraj pentru a determina numarul necesar de puturi. Puturile pentru pompe de caldura sunt alese la adancimea potrivita, si acest lucru ofera instalatiei caldura de inalta calitate si, in acelasi timp, este folosita cea mai potrivita pompa. Dupa punerea in aplicare a forarii putului, pompa speciala este coborata in put, o sonda geotermala care se conecteaza la o statie de pompare (de obicei situata in interior).


Parametrii puturilor pentru pompe de caldura (adancime)


Ar trebui sa retii ca instalatiile de foraj de dimensiuni mici ne permit sa foram puturi cu un diametru de pana la 160 mm si o adancime de pana la 160 de metri. In ceea ce priveste viteza de foraj, pe baza experientei, putem spune ca o sonda de pana la 30-40 de metri poate fi forata in decurs de o zi. Daca adancimea putului pentru pompa de caldura ar trebui sa fie de pana la 60 de metri, sunt necesare aproximativ 2 zile. Daca luam in considerare forarea puturilor pentru pompe de caldura cu adancimi de pana la 160 de metri, atunci perioada de foraj pentru un astfel de put va fi de cel putin 4 zile. Pompa de caldura se arata in functiune ca fiind cel mai eficient, stabil si durabil dispozitiv de incalzire. Sursa de caldura cu potential scazut, dupa cum stim cu totii, este pamantul.

Cat costa un foraj pentru pompa de caldura, Adancime foraj pompa de caldura, Pret foraj geotermal, Pompa de caldura geotermala pret, Instalare pompa de caldura sol apa, Pompa de caldura sol apa, Sistem complet pompa de caldura, Probleme pompa de caldura
Doar in luna Mai ai denisiparea putului GRATUIT pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare