Logo
0761.054.651
Denisipari Foraje Puturi .RO
Adevaratii specialisti in foraje puturi
Home Servicii foraje puturi Foraje pentru irigatii

Foraje pentru irigatii

Pentru lucrari de foraje puturi si denisipari sunati la 0761.054.651. Doar pentru lucrari de curatare si adanciri fantani sunati la 0753.684.196.
Review-uri 0.0 (0 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)

Foraje pentru irigatii


Pe suprafete mari de campuri si terenuri de gradina, utilizarea irigatiei este excelenta pentru irigare, deoarece poate simula cat mai mult posibil fluxul natural de umiditate in sol. Dezvoltarea de noi tehnologii pentru forarea puturilor de diametru mare folosind metoda de spalare cu apa curata, mijloacele tehnice de implementare a acestora, au facut posibila crearea unei baze stiintifice si industriale pentru producerea de unitati moderne de foraj specializate si atasamente pentru acestea, pentru a creste productivitatea si calitatea operatiunilor de foraj, pentru a creste prelevarea apei si durata de functionare a puturilor pe apa.


Apa subterana este necesara in agricultura. Irigarea campurilor devine din ce in ce mai importanta pe masura ce verile devin mai calde si mai uscate. Pentru a evita bataia de deplasare dus-intors cu rezervoarele de apa, foram puturi pentru irigarea campului in locul unde este nevoie de apa pe camp. Fermierii opereaza in mare parte aceste puturi cu pompe, care sunt actionate de tractoare, deoarece de obicei nu exista energie electrica in camp.


Foraje pentru irigatii - Scop


Din punct de vedere al gospodaririi apei, la construirea de noi sisteme de irigare, scopul principal ar trebui sa fie furnizarea apei din adancime. Depozitarea din apele de suprafata este deosebit de utila in perioadele de deversare mare, pentru utilizare ulterioara atunci cand este necesar. Daca acest lucru nu este posibil, trebuie verificata mai intai o alimentare din filtrat de banca. Daca si aceasta optiune este exclusa, de exemplu din cauza distantei pana la corpul de apa, necesarul de irigare poate fi acoperit din panza freatica aproape de suprafata. La utilizarea apelor subterane, totusi, scopurile cu valoare mai mare, mai ales alimentarea cu apa potabila, au intotdeauna prioritate.


Alimentarea cu apa si distributia apei sunt principalele elemente ale irigatiilor agricole. Costurile de furnizare si alimentare cu apa depind foarte mult de conditiile locale. Timp de multe mii de ani, alimentarea cu apa a campurilor a fost asigurata exclusiv de ploaie. Cu toate acestea, egiptenii antici lucrau deja cu un sistem special de irigare care trebuia sa-i faca mai putin dependenti de capriciile vremii. Alte culturi au inceput si ele devreme pentru a garanta recoltele sau pentru a creste recoltele cu un sistem de irigare. Daca alimentarea cu apa urmeaza sa fie mentinuta, nu exista nicio cale de a evita o tehnologie inteligenta de irigare in agricultura. Acest lucru, la randul sau, trebuie sa devina semnificativ mai eficient pentru a conserva resursa tot mai rara de apa in general.

foraje irigare culturi, foraje pentru agricultura, pret puturi apa, foraje agricole
Doar in luna Mai ai denisiparea putului GRATUIT pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare