Logo
0761.054.651
Denisipari Foraje Puturi .RO
Adevaratii specialisti in foraje puturi
Home Servicii foraje puturi Foraje geotermale

Foraje geotermale

Pentru lucrari de foraje puturi si denisipari sunati la 0761.054.651. Doar pentru lucrari de curatare si adanciri fantani sunati la 0753.684.196.
Review-uri 0.0 (0 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)

Foraje geotermale


Forajele geotermale nu sunt cu mai putin importante decat productia de petrol si gaze. Cu toate acestea, exista mult mai putine informatii despre astfel de zacaminte, deoarece astazi nu exista tehnologii de explorare geofizica extrem de eficiente pentru ele. Acest lucru face ca puturile geotermale de explorare in sine, sa fie singura metoda de explorare fiabila, al carei foraj necesita, in plus, o flota de echipamente de foraj mai fiabile si mai stabile termic. Specialistii vor face calculele necesare, vor intocmi un proiect si vor executa intreaga gama de lucrari de foraj si montaj. Accesul la caldura pamantului se realizeaza cu ajutorul puturilor geotermale - un element important al intregului sistem de incalzire geotermala. Forarea este cea mai critica etapa a lucrarii, de care va depinde eficienta intregului sistem.


Foraje geotermale - Calcule


Prin urmare, inainte de a continua, este necesar sa se calculeze cu atentie adancimea totala a puturilor pentru o pompa de caldura si sa se elaboreze un proiect, tinand cont de multi factori, inclusive tipul de sol si caracteristicile structurii geologice a solului de pe amplasament; puterea necesara a sistemului; caracteristicile climatice ale regiunii si multe altele. Pretul unei greseli si al neprofesionalismului unui designer este o scadere a eficientei sistemului sau o pierdere completa a performantei acestuia. Forarea unui put geotermal indepartat de sursa de caldura calculat incorect, poate duce la inghetarea solului, distrugerea schimbatorului de caldura si alte consecinte nedorite. Noi, ca specialist, te putem ajuta sa eviti astfel de probleme. Suntem specializati in foraje geotermale si constructia de sonde geotermale la cheie. Putem face toate calculele necesare, putem intocmi un proiect si putem executa intreaga gama de lucrari de foraje geotermale.


Ce este forajul geotermal?


Un put geotermal pentru o pompa de caldura este o gaura in pamant, care poate avea o adancime de la cateva zeci pana la cateva sute de metri, in functie de tipul de sol si de capacitatea necesara a sistemului. Datele medii arata ca 1 metru de put ofera 50 W de energie termica. Un sistem, de regula, are mai multe puturi in care sunt introduse sonde geotermale - un sistem de conducte in care circula lichidul de racire. Pentru a imbunatati transferul de caldura intre sonda si sol, putul este umplut cu o solutie cu un coeficient ridicat de conductivitate termica astupata. Functionarea unui put geotermal pentru o pompa de caldura se bazeaza pe faptul ca la adancime temperatura solului nu depinde de anotimpul de la suprafata si ramane constanta, de la +8 la +16 grade C, in functie de localizarea geografica. Aceasta caldura este utilizata pentru pompa de caldura care este instalata in sistemul de incalzire geotermal.

Pret foraj geotermal, Cat costa un foraj pentru pompa de caldura, Adancime foraj pompa de caldura, Adancime foraje geotermale, Pompa de caldura geotermala pret
Doar in luna Decembrie ai denisiparea putului GRATUIT pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare