Logo
0761.054.651
Denisipari Foraje Puturi .RO
Adevaratii specialisti in foraje puturi
Home Servicii foraje puturi Denisipari puturi de mare adancime

Denisipari puturi de mare adancime

Pentru lucrari de foraje puturi si denisipari sunati la 0761.054.651. Doar pentru lucrari de curatare si adanciri fantani sunati la 0753.684.196.
Review-uri 0.0 (0 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)

Denisipari puturi de mare adancime


Problema apei curate este cea mai relevanta pentru locuitorii caselor de la tara. Principala sa sursa pentru ei este un put, care se poate infunda dupa perioade lungi de oprire sau din cauza erorilor facute in timpul constructiei. O sursa arteziana poluata nu este capabila sa raspunda nevoilor proprietarilor de locuinte in ceea ce priveste calitatea si cantitatea apei. Nisipul si namolul acumulate la fundul sau, duc la scaderea eficientei operatiunii de captare a apei. Intr-o astfel de situatie, ai nevoie de lucrari de denisipari puturi de mare adancime, care vor ajuta la corectarea situatiei. Exista mai multe moduri de a elimina contaminantii din puturile de mare adancime. Ele difera nu numai prin echipamentul folosit, ci si prin timpul petrecut la munca. Inainte de a-l alege pe cel potrivit, lucratorii trebuie sa se asigure ca posibila cauza a problemelor din sistem este contaminarea acestuia.


Denisipari puturi de mare adancime – Semne


In timpul functionarii sistemului de admisie a apei, are loc o acumulare treptata a sedimentelor de fund, ceea ce duce la scaderea cantitatii si deteriorarea calitatii fluidului produs. Primul indiciu ca teava s-a infundat, este aparitia unui miros neplacut de mlastina si o umbra suspecta in apa care curge de la robinet. Faptul ca putul este infundat, este indicat si de o scadere a jetului. Curatarea initiala prost efectuata a putului de nisip si lipsa intretinerii duce la poluarea apei. Utilizarea rara a sursei duce, de asemenea, la colmatarea treptata. Tevile sunt acoperite si se acumuleaza diverse microorganisme. De-a lungul timpului, o pompa de apa fara ingrijire adecvata incepe sa functioneze defectuos, etanseitatea tevilor este rupta, iar apele uzate si apa de ploaie incep sa curga in ele. Cu cat poluarea este mai puternica, cu atat uzura pieselor si ansamblurilor din echipament este mai mare, ceea ce duce la repararea sau inlocuirea pompei din put.


Denisipari puturi de mare adancime - Metode


In prima faza, pentru denisipari puturi de mare adancime, pompa de adancime este indepartata, iar un baler fixat pe un cablu este coborat in ??teava. Sub impact, argila si nisipul sunt puse in miscare si se scurg intr-un recipient care este scos la suprafata. Denisiparea puturilor de mare adancime de nisip, argila, var si alte impuritati pana la starea apei potabile, nu se limiteaza la utilizarea acestor filtre. Sistemul de captare a apei presupune deseori si instalarea de degazificatoare (mai ales daca in apa exista hidrogen sulfurat), blocuri cu tratamente fine ale apei. Totusi, denisiparea puturilor de mare adancime cu o pompa este o modalitate mai progresiva si mai fiabila.

denisipari puturi apa, denisipare foraje de mare adancime, curatare puturi foarte adanci
Doar in luna Februarie ai denisiparea putului GRATUIT pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(0 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
0.0 (0 review-uri)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare