Logo
0761.054.651
Denisipari Foraje Puturi .RO
Adevaratii specialisti in foraje puturi
Home Servicii foraje puturi Denisipari puturi

Denisipari puturi

Pentru lucrari de foraje puturi si denisipari sunati la 0761.054.651. Doar pentru lucrari de curatare si adanciri fantani sunati la 0753.684.196.
Review-uri 5.0 (4 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (1 intrebari)

Vreti ca investitia pe care ati facut-o in forarea unui put sa se dovedeasca a fi extrem de eficienta si sa puteti beneficia de apa potabila si curata multi ani la rand, ei bine, atunci ideal este sa apelati la o companie specializata in acest domeniu, care va poate oferi lucrari executate in mod profesionist de denisipari puturi de apa si fantani.
Indiferent de motivele care au dus la nisiparea putului, experienta de care o companie dispune isi va spune cuvantul, astfel incat cei din cadrul companiei, vor gasi solutia optima pentru ca apa furnizata de fantana sau de putul dumneavoastra sa fie din nou limpede si de buna calitate. In general, in timpul exploatarii unui put, pornirea pompei face ca o mica cantitate de nisip sa patrunda in forajul respectiv care se decanteaza pe fundul putului sau al fantanii, insa in timp straturile suprapuse ajung sa blocheze filtrele naturale, astfel incat lucrarile de denisipari puturi de apa devin absolut obligatorii.

Necesitatea serviciului de denisipare put apare ca urmare a acumularilor frecvente de sedimente, adica de particule solide fine precum: nisip, pietris sau argila, sediment care se fixeaza in stratul de apa ce urmeaza a fi exploatat in scop casnic sau industrial. Prin inmultire, aceasta cantitate a sedimentelor ajunge sa fie extrem de nociva pentru organismul uman, gradul ridicat de impuritati de la nivelul apei menajere afecteaza considerabil gradul de saruri si minerale pe care aceasta resursa il ofera organismului.

De asemenea, clasa de soluri mentionata anterior este predispusa la drenare. O a doua clasa de soluri este cea a namolurilor, cu un continut de argila ce atinge un procent maxim de 10 %. In conditiile in care se cultiveaza in exces aceste tipuri de soluri apare si posibilitatea ca gradul lor de compactivitate sa creasca, ceea ce inseamna ca se ajunge pana in punctual de a u mai putea fi infiltrata apa cu usurinta printre particulele sale.

Urmatoarea clasa de soluri, a carui continut este bogat in argila poarta denumirea de “lutoase”. Caracteristica definitorie a acestora este ca prezinta deasupra o crusta suficient de tare astfel incat exploatarea lor sa fie ingreunata. Avand o nuanta cromatica mai inchisa, solurile argiloase dispun de o distributie omogena pe teritoriul tarii, astfel incat continutul in argila ajunge uneori la 40 %. In ciuda faptului ca sunt usor de cultivat si sunt de altfel apreciate in segmentul agricol, acestea ajuta la colmatarea forajelor de uz casnic sau industrial. Argilele grele apartin ultimei clase a solurilor din Romania, ele fiind apreciate datorita continutului ridicat de humus – compus ce asigura fertilitatea eficienta a unui sol.

Denisipare este nici mai mult nici mai putin, decat operatia de extragere si eliminare a particulelor foarte fine de nisip din apa, prin pompare intensa, la un debit marit. In acest mod, se elimina dopul de nisip format de-a lungul timpului pe fundul forajului.

Experienta companiei pe care o veti alege si utilajele moderne pe care le folosesc va garanteaza calitatea serviciilor, care pot fi observabile de-a lungul timpului. Procedeele mentionate anterior sunt eficiente in cazul tuturor tipurilor de fantani si puturi, iar pentru fiecare tip sunt utilizate in general, utilaje create special pentru fiecare tip de lucrare in parte.

Denisipari puturi
Doar in luna Decembrie ai denisiparea putului GRATUIT pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(4 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (4 review-uri)
5 stele
(4)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Diana 27.09.2019
Excelent
Excelent
10+++
Frunza 27.09.2019
Excelent
Exelent
Calitate superioara!
Andrei Șerban 16.09.2019
Excelent
Foraj put apa in Targul Mureș
Mulțumim echipei de foraj care ne-au forat puțul pentru apa
Marius Iftim 16.09.2019
Excelent
Denisipare put bucuresti sector 1
Echipa foarte buna foarte corecta si serioasă

Intrebari si raspunsuri

(1 intrebari) Adauga intrebare
Fumu Constantin 24.05.2019
Buna ziua! Imi puteti ,va rog spune daca im Iasi,zona Dancu,puteti face o curatare put/fantana,15 tuburi,6 cu apa? Astept va rog un raspuns.Multumesc!
 
Denisipari Foraje Puturi
Oferta pentru curatarea fantanii v-a fost trimisa pe email