Logo
0761.054.651
Denisipari Foraje Puturi .RO
Adevaratii specialisti in foraje puturi
Home Servicii foraje puturi Curatare fantani

Curatare fantani

Pentru lucrari de foraje puturi si denisipari sunati la 0761.054.651. Doar pentru lucrari de curatare si adanciri fantani sunati la 0753.684.196.
Review-uri 5.0 (3 review-uri) | Intrebari si raspunsuri (0 intrebari)

Sunetul de apa de la o fanta de gradina adauga un sentiment de liniste in spatiul dumneavoastra in aer liber. Disponibile intr-o gama larga de dimensiuni, fantanile de apa in aer liber se bazeaza pe pompe de apa submersibile pentru a circula in mod constant apa in fantana, impiedicand acumularea si stagnarea algelor. Chiar si cu o pompa de apa continua, fantana dumneavoastra poate acumula zacaminte minerale si resturi, care necesita curatare si intretinere periodica pentru a mentine functionarea fara probleme.

Nu doar forajele de adancime au nevoie de acest tip de mentenanta. In cazul fantanilor riscul de patrundere a unor elemente straine este mult mai ridicat. Uneori acestea pot ramane descoperite iar diferite insecte, fragmente de plante sau mici animale isi vor gasi sfarsitul in apa dumneavoastra potabila, contaminand-o. Sa nu uitam surparile si afluxul crescut de argile si nisip – deoarece fantanile nu sunt echipate cu o tubulatura etansa si un sistem de filtrare atat de performant precum cel al forajelor.

Verificati frecvent nivelul apei si adaugati mai multa apa dupa cum este necesar, asigurandu-va ca pompa de apa este acoperita in permanenta cu apa. Utilizati apa distilata, daca este posibil, pentru a reduce cantitatea de minerale acumulata in fantana si pe pompa de apa.
Indepartati resturile, cum ar fi frunzele, crengile si insectele, de la nivelul apei de mai multe ori pe saptamana, folosind o plasa mica. Verificati pompa de apa pentru a indeparta orice resturi care ar putea sa o infunde, astfel incat sa impiedice sa circule corect apa.

Deconectati pompa si scurgeti apa de la fantana cel putin o data pe luna sau cand apa pare murdara. Scoateti pompa din fantana si inmuiati-o intr-o solutie de 50% din otet alb, distilat, pentru a slabi petele minerale dure. Stergeti exteriorul cu o carpa moale.
Scoateti capacul pompei si indepartati cu mainile toate deseurile mari din interior. Utilizati o unealta care sa contina peri mici pentru a curata si a indeparta depozitele mici de alge si acumularea de minerale in zone greu accesibile. Clatiti bine si inlocuiti capacul pompei.
Se curata interiorul fantanii cu o perie curata, cu apa calda si un detergent delicat. Daca este necesar, utilizati otet pentru a absorbi petele minerale sau bicarbonatul de sodiu, care actioneaza ca o abraziva usoara pentru a slabi si ridica petele.

Clatiti bine interiorul fantanii, stergand cu o carpa pentru a va asigura ca peretii fantanilor nu contin detergent.
Inlocuiti stecherul si umpleti fantana cu apa distilata care contine mai putine minerale decat apa de la robinet, daca este posibil. Pentru fantani mai mari, care necesita o cantitate mai mare de apa, adaugati cateva lingurite de clor inalbitor la apa de la robinet sau tratati apa cu un produs enzimatic de fantana proiectat pentru a preveni acumularea mineralelor si a algelor. Utilizati numai aproximativ o lingurita de inalbitor pentru fantani mai mici.
Puneti pompa inapoi in apa, conectati-o la o priza electrica si porniti-o pentru a incepe circulatia apei.
Bineinteles, ca intreg procesul poate deveni extrem de facil, daca optati sa apelati la o companie care realizeaza aceste tipuri de servicii, o companie, care sa aiba o experienta considerabila in acest domeniu si care sa va asigure realizarea unor servicii calitative pentru o intreaga perioada de timp, in functie de tipul fantanii e care doriti sa o curatati.

Curatare fantani
Doar in luna Octombrie ai denisiparea putului GRATUIT pentru orice lucrare de foraje puturi contractata.
Pentru restul serviciilor te asteptam cu oferte de - 15%

Review-uri

(3 review-uri)
Ratingul general al serviciului:
5.0 (3 review-uri)
5 stele
(3)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stea
(0)
Ai utilizat serviciul?
Spune-ti parerea acordand o nota serviciului
Acorda o nota
Macavei Costică 04.02.2020
Excelent
Curățare Fantana roman
Foarte multumit de echipa
Atodiresei Florin 17.09.2019
Excelent
Curățare fântâna Suceava
Mulțumim firmei foarte serioși!
Atodiresei Florin 17.09.2019
Excelent
Curățare fântâna Suceava
Mulțumim firmei foarte serioși!

Intrebari si raspunsuri

(0 intrebari) Adauga intrebare